24 ianuarie 2007

Clone YouTube .... de ce nu ?Discutiile pe tema celor doua "clone" YouTube.com le gasiti aici si aici.

Pentru cei care nu stiu despre ce "clone" este vorba va spun eu acum: trilulilu.ro si iutub.ro Cu siguranta mai sunt si altele. Parerea mea cel mai cel dintre toate e trilulilu.ro. Foarte friendly la desing, usor de folosit ... imi place. Si cum eu nu suport monopolurile de obicei, am sa-l inlocuiesc pe youtube cu trilulilu :)

Si acum sa revenim la discutiile respective.

Daca vine unu si lanseaza un site care ajunge monopol pe piata ! Voi sa stati si sa folositi doar site-ul respectiv ! Sa nu va apucati sa va faceti si voi un astfel de site. Sa nu faceti prostia asta :))

Declar oficial aici (pe blogul meu de mafi^hotz) ca urmeaza pe viitor sa lansez o retea de bloguri ceva de genul celor de la "Weblogs, Inc. Network" care au si engadget.com, si/sau un site de genul YouTube sau de ce nu MetaCafe ! Cat mai original posibil.

As fi hotz daca as face ceva de genul acesta ? Nu prea cred. Oricum ... hotz e al doilea meu nume :) ceva tot se leaga :)

E ca si cum eu as inventa painea si nu ar mai avea voie nimeni sa faca o paine chiar daca o face altfel adica cu alte ingrediente etc. Mi se pare o aberatie. No offense !

LATER EDIT: Ia trageti cu ochiul putin peste statisticiile oferite de Trafic.ro pentru Trilulilu.ro ! Ce parere aveti ? Si este doar prima zi ! Sa moara dusmanii de ciuda !

LATER EDIT: Alte "clone" YouTube: www.sibir.ro ; www.trilulilu.ro ; www.iutub.ro ; www.vooble.com si lista continua. Daca stiti si voi una sau mai multe trimiteti un comment.

3 comments:

Vietnam spunea...

La faza cu monopolulul prostesti lumea perfect,dar ai dreptate 100% :)

Dar akum ar suna altfel dak nu ai spune kestile astea doar pentru interesul tau personal.

Anonim spunea...

ba care imi vindeti si mie o copie la trilulilu.ro? trimiteti email la radionecenzurat arond yahoo.com

Leonte Stefan spunea...

In afara exista youtube, metacafe, dailymotion, google video, etc etc …

In Romania de ce nu ar exista trilulilu, iutub, clipcafe si mai nou … viDPedia.ro ?