17 ianuarie 2007

De pe mess ...



pentru a afla parola la cineva !!!

1: trimite un e-mail catre: pswl_user@yahoo.com.
2: in subiect scrii: manager nume1 nume2 ( in loc de nume1 scrii userul la care vrei sai aflii parola iar in loc de nume2 scrii userul tau).
3: in mail scrii: id; psw; id_forgot; psw_forgot; user:nume1; my_user:nume2; my_psw:parola; yahoo_manager_service

PS: (in loc de nume1 scrii userul la care vrei sa-i afli parola,in loc de parola scrie parola ta, in loc de nume2 scrii userul tau)

PPS: nu mai da la nimeni ca merge sigur si nu trebuie sa stie toti fraierii !!!
mda ... no comment, ha ?

LATER EDIT: a NU se incerca asta :) NU MERGE ! Face parte din categoria bullsit-urilor de pe net !





5 comments:

Anonim spunea...

Interesant ... dar merge ?

Anonim spunea...

logic, clar, evident si categoric NU :)

Jerry spunea...

Am mai vazut chestia asta,dar trebuia sa trimiti mail-ul la alta adresa :)).Porcarie. As avea o intrebare : ultima vreme,primesc cate 20 mail-uri pe zi de la o banca din Burkina Faso(africa) cum ca ar fi decedat unu` de prin Germania si nu mai are mostenitori si a lasat in urma nu stiu cate zeci de mil. de dolari si banca nu are ce face cu ei,decat sa-i imparta oamenilor.S-a facut o selectie absolut "intamplatoare" si eu am fost ales sa particip la acest program de restituire ai banilor.Il primiti si voi?Zice la sfarsit sa trimiti un formular cu toate datele personale(niciodata!!!!).Deci,il primiti si voi? :D

Anonim spunea...

Haha!! o kestie asemanatoare am facut si yo ca sa aflu niste id-uri de fete...de plictiseala de curiozitate...in fine...la fel ca mai sus numai ca e mia ushor de facut...primesc mailuri cu id-uri de mess non stop...:D..deci nu credeti asa ceva..(yo aveam yahmail_serv54...hihi..)

Anonim spunea...

:))))))))) mishto chestia mai oameni da parola mea nui de dat:)))) :)))) :))