24 aprilie 2007

Creditlink angajeazaFirma este unul dintre cei mai importanți brokeri independenți de credite din România însă se ocupă și de dezvoltarea altor proiecte web interesante.

Cerințe generale:
- Cunoștințe despre arhitectura internet
- Minime cunoștințe *nix (navigare, rulare comenzi, pipe-uri)
- Portofoliu cu lucrări. Pot fi și proiecte personale / de la facultate, atâta timp cât consideri că sunt reprezentative. Candidații fără portofoliu nu vor fi luați în considerare.
- Engleză vorbită acceptabil

Postul 1 - programatorul client side:
- Cunoștințe bune de HTML și CSS
- Interes in web-ul semantic, markup curat
- Javascript si DOM nivel de începător
- Abilitatea de a transforma layout-uri dintr-un format grafic în html
Avantaj dacă ai făcut template-uri pentru Drupal sau Django, dacă ai lucrat cu vreun framework js sau dacă te pasionează subiecte ca mapping sau mashup-uri.

Postul 2 - programatorul server side:
- Php mediu (de exemplu știi ce sunt template-urile și de ce sunt bune, știi ce e un sistem de abstractizare a accesului la un RDBMS, cum se folosesc sesiunile)
- MySQL mediu
- Cunoștințe minime despre apache, servicii web etc
Avantaj dacă ai încercat și ți-a plăcut Python, Drupal sau Django, dacă te pasionează subiecte ca mapping sau mashup-uri, dacă știi principiile de bază ale programării orientate obiect.

Posturile sunt full time în Bucureşti.

CV-urile, portofoliile și orice alte întrebări vă rog să le trimiteți la alex@417.ro. Pentru întrebări vă mai stau la dispoziție și pe Yahoo, la voidberg.

via andu