11 mai 2007

Zoso is back ...
Zoso a revenit în forţă pe blog. Pare să se simtă mai bine şi gata de "adăugat o nouă gaşcă de dobitoci în blacklist". mda ...

Printre acei dobitoci se pare că sunt şi eu de mult timp si că voi mai fi în continuare. De ce ? Nu ştiu ! De ce spun asta ? Pentru că vroiam să îi urez şi eu un "welcome back" dar vad'că n-am cui ! Aprobarea divină nu o mai primesc.

Oricum ... "Welcome back" şi să te faci bine cât mai repede că groaznic areţi !

5 comments:

robert spunea...

Se pare ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. Motivul? Comentariul meu legat de un post in care jignea posesorii altui telefon mobil decat cel pe care-l avea in posesie zoso.
Cred ca l-a cam deranjat parerea mea..

http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=1323571846477bae7dad2
http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=1323583946477bff7573f

Si povestea a continuat cu asta (de asemenea sters):
http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=1323590746477c1bc5631

zoso spunea...

eu tot nu inteleg ce vrei de la mine.
ba scrii tampenii despre mine, ba faci pe victima.

mafi^hotz spunea...

Poi din moment ce nu stiu de ce am ban la tine pe blog ... sau ma rog banui dar nu gasesc logica ... nu e normal sa ma simt un fel de "victima" a tampenilor tale ?

Eu ti-am trimis un mail in care te-am rugat sa imi spui daca ai ceva cu mine, asa numa pentru cultura mea generala. Nu mi-ai raspuns. Mi-ai aratat cum stai cu coloana vertebrala. Dupaia am vrut sa te intreb pe messenger dar am primit un raspuns de genul "no thankx". Mi-ai aratat ca cu siguranta nu ai coloana vertebrala.

Nu e vorba ca vreau ceva de la tine. Nu vreau nimic frate. Pur si simplu m-am simtit prost cand am intrat pe blog la tine dupa ce ai iesit din spital si am vrut sa scriu un "welcome back si sa te faci bine" si mi-a aparut ca trebuie sa astept aprobarea divina a lu mama draku ! Si in final a fost sters commentul. Intelegi ? Atata tot.

zoso spunea...

eh, imagineaza-ti tu ca o sa comentezi la mine pe blog cand scrii faze de kkt de genul "zoso e la pamant".
care, pentru mine, e acelasi lucru cu "zoso a murit".

mafi^hotz spunea...

Mda ... imi imaginez ca te-ai simtit nashpa la faza asta dar ... sensul pe care il gandeam eu cand am scris postul era altul si anume ca ai cazut. E adevarat ca suna cam ciudat dar ... in fine. scuza-ma. Te inteleg.

Dar problema nu e asta. Asta e ceva de genu "scotete scotete" :). Problema e dinainte, si anume care e motivu ca nu mai am ce cauta la tine pe blog. In fine ... stiu ca raspunzi de obicei foarte "subtil". Ramane o enigma. Whatever.