1 iunie 2007

Neogen si-a luat Hummer pentru angajatiNeogen, "monstrul" internetului romanesc :), a cumparat o masina-monstru pentru angajatii sai. In fiecare vineri in urma votului colegilor se desemneaza cel mai „tare" angajat - care va primi cheile Hummer-ului special achizitionat in acest sens. Si timp de o saptamana, face ce vrea cu el.


Click pe poze pentru a le mari.

„Misiunea Neogen este sa-si faca fericiti cei peste 1,5 milioane de utilizatori (la care se vor adauga si cei peste 300.000 inregistrati pe site-ul colegi.ro, proaspat achizitionat). Pentru asta avem nevoie de programatori fericiti care sa dezvolte produsele", sustine Calin Fusu, directorul general al Neogen. „In plus, in conditiile in care concurenta dintre firme pentru programatori buni este acerba, avantajele oferite de angajator nu trebuie sa se limiteze doar la salarii", precizeaza acesta.

(Fusu conduce in prezent un Renault Megane, o masina mult mai ieftina decat cea oferita angajatilor:), in ciuda faptului ca se numara printre fondatorii si actionarii Neogen.:)

    Alte facilitati oferite de companie sunt:
  • plata abonamentului la Internet la domiciliul angajatului;
  • plata abonamentului pentru activitati sportive: sala/inot/alte activitati sportive;
  • participarea la doua team-buildinguri pe an unde se aduna angajatii din cele 4 tari unde este prezent Neogen;
  • in sediul principal de la Targu Mures, unde lucreaza cea mai mare parte a angajatilor, acestia au la dispozitie o sala de proiectie a filmelor si o masa de ping-pong unde se pot destinde.
  • inscrierea in echipa de fotbal Neogen, care a fost de fiecare data clasata in primii trei in cadrul "IT Soccer League"
Neogen are peste 1,5 milioane de utilizatori inregistrati in Romania si peste 550,000 in Bulgaria si Serbia. Informatii direct de la sursa: Neogen Blog!

via Neogen

12 comments:

ana spunea...

cred ca ma angajez si eu la ei :p :))

mafi^hotz spunea...

Materialisto :)

ana spunea...

:)) doamne fereste

super mafiot si hotz spunea...

da ana in loc sa te angajezi intr-un loc unde lucrezi moka..esti materialista...las ca-i asa mafiot hotz si fura hummeru :)

mafi^hotz spunea...

eh ... nici chiar asa :)

ana spunea...

:)) pai ce sa fac si eu . ma descurc cum pot :P

mafi^hotz spunea...

Eşti mafi^hoatză ? :)

ana spunea...

cel putin :P

mafi^hotz spunea...

mda ... :)

Syncron spunea...

Ai fost citat pe http://forum.wirefree.ro/index.php?showtopic=3019

mafi^hotz spunea...

Multumesc mult, ce sa zic ... :)

Anonim spunea...

ce fetze au astea =))