30 iunie 2007

Apple Store is Now Up !





Because this is all you really care about today. Apple store is open and ready for your purchase.

Click pe poza neaparat :)



28 iunie 2007

How much money your body is worth ...





Valoarea mea, valoarea mea ... :)

This survey will tell you approximately how much money they'd get for it. This survey is primarily based on overall health and the level of interest your corpse holds to the medical research industry.

via psaico (valorez mai mult ca tine băh) :)



26 iunie 2007

Noutăţi de la AdSense



După cum vedeţi, în coloana din mijloc a acestui blog, Google AdSense a adăugat noi formate pentru bannere.



Noile formate sunt cu colţuri rotunjite sau cu colţuri foarte rotunjite în funcţie de preferinţe.



23 iunie 2007

Deci, nu am cuvinte ...



Moxx a plâns la acest filmuleţ.



Nici nu mă mir ... Repet ... nu am cuvinte.
E ... genial e puţin spus !

LATER EDIT: Traducerea versurilor o găsiţi aici



21 iunie 2007

Adrian Năstase ... blogger !



Via Piticu am aflat că azi Adrian Năstase şi-a activat blog-ul făcut de Darius în urma cu ceva timp şi a şi început să scrie !

La Andrei Crivăţ am găsit şi o poză de la "lansare" :)



Mâine, Adrian Năstase va împlini 57 de ani. Hai să îi cântăm La Mulţi Ani :)

Spor la scris Adriane şi ai grijă ce scrii că te taxăm ;)



Google to Buy Apple?



Rumors have circulated over the last couple days that Google may be interested in buying Apple. The rumors stem from a recent New York Magazine article, in which the author cites a source close to Steve Jobs implying that because of his past health battles (pancreatic cancer) and Apple’s stock back-dating options scandal, the iconic leader may be worn down and looking for an exit.

While unlikely, the companies have a similar culture, the same nemesis (Microsoft), and Google CEO Eric Schmidt sits on Apple’s Board of Directors. With Apple’s biggest product launch since the iPod just days away, the timing also seems awkward, but the rumor has been reported in several sources, including Channel Register in the UK.

Apple and Google already work together in several ways, and as we reported earlier today, YouTube will be a part of the iPhone launch. For now, though, we see this one as improbable.

via mashable



20 iunie 2007

Trafic.ro & Google AdSense





Se pare că pe Trafic.ro se vor afişa reclame AdSense. (click pe imagine)
E foame de bani şi la NetBridge se pare ...



Dacă aş fi un super erou ...



Fusăi tăguit de Ana. Leapşa sună cam aşa: "Dacă ai fi un super erou, care ai fi şi ce puteri supranaturale ai avea ?"

Poi cred că dacă aş fi un super erou, probabil aş fi chiar Mafi^hotz :) Câtă modestie e ascunsă în mine ... :)

Totdeauna îmi doresc să fiu primul în ceea ce fac. Totdeauna îmi doresc mai mult, mai mult, mai mult. Sunt un nesătul din toate punctele de vedere :) Un "mafi^hotz" adevărat în viziunea mea nu e un hotz, şi nici un mafiot în adevăratul sens al cuvantului, ci e un individ care are tot ce e mai bun din amandoi :) Sper să fiu înţeles corect ... dacă nu ... asta e ! :)

Pentru mine e foarte important să am tot timpul încredere în mine că sunt "cel mai bun dintre cei mai buni". Totul sau nimic ! Aşa procedez şi în afaceri, facultate şi peste tot. Merg "la sigur" în tot ceea ce fac pentru că ştiu că pot şi că pot avea succes.

Ce puteri supranaturale mi-aş dori să am ? Puterea de a pocni din degete şi prin asta să schimb mentalitatea multor oameni din ziua de azi care aşa continuă să traiască şi să gândească după cum au auzit şi după cum au trăit ei în trecut şi cel mai trist lucru e că aşa işi cresc şi copiii lor ! Multe s-au schimbat cu trecerea timpului şi unii nu realizează acest lucru sau mă rog ... nu vor să conştientizeze asta. În fine ... e cam mult de discutat aici. Poate într-un post viitor.

Mi-aş mai dori ceva să pot face ! Să pocnesc din degete şi să fie curăţenie peste tot. Hmm ... ce frumos ar fi :)

Acesta ar fi răspunsul meu la leapşa primită.

Sunt curios şi de alte răspunsuri, aşa că dau mai departe leapşa la vladinho fiindcă sunt extrem de curios :), de ce?, piticu, ariel, ovidiu, psaico, buddha, drojdie, Jeg, oradeanul, roman, dumis, stefan, gramos şi la oricine citeşte acest minunat blog :)


Bon Jovi - It's My Life (video)



16 iunie 2007

Mai las'o draku de treabă ...



Azi am ajuns acasă după o luna de zile de absenţă. Tot pe la Cluj, facultate etc.

Am luat un taxy fiindcă eram obosit de atâta umblat. Şoferul taxy-ului era un manelist ! Asta nu m-ar fi deranjat, dar acesta era penibil rău de tot.

El văzând probabil că eram îmbrăcat că un houser să zic aşa şi cu ochelarii de soare la ochii s-a gândit că poate mă deranjează manelele şi m-a întrebat dacă mă deranjează. Eu i-am răspuns că nu mă deranjează şi că poate să asculte liniştit, asta pentru că era o piesă care era acceptabilă.

Atât mi-a fost :) M-a nenorocit ... :))

A zis: "Stai frate să caut acum una beton !". A pus o piesa aşa de penibilă că a trebuit să închid geamul că să nu mă fac de ruşine, să mă vadă cineva cunoscut pe stradă :)) M-a întrebat de ce l-am închis şi i-am spus că de la curent :) Ce era să zic ...

În timp ce eu mă rugam la Dumnezeu să ajung repejor acasă el tot căuta câte o manea cu care să ma dea gata :)) Dar dacă aţi fi văzut cum işi mişca mâiniile pe geam cănd saluta lumea. Nu ştiu dacă îi cunoştea pe toţi. Îşi arăta diulurile şi lanţurile de zici că era 50 Cent sau ceva de genu în varianta gay.

La un moment dat o batrânică care sunt sigur că era bunica lui a făcut cu mâna să oprească. El vroia să nu îmi dau seama că femeia respectivă era bunica lui dar din cum vorbea cu ea era clar. I-a spus că se întoarce înapoi imediat şi dupaia a început să o înjure şi etc.

Când am ajuns acasa la mine i-am spus să oprească. Moamă ce mi-a mai lăudat casa, cât e ea de mare şi de "bengoasă" ... în fine. A insistat să aştept să îmi dea bonul că în caz că am nevoie de un taxy să îl sun obligatoriu pe el ... extraordinar ...

Ce să mai zic ... mai bine mergeam pe jos acasă şi cântam piesa asta în gând ...


Deep Dish - We Gonna Feel It



14 iunie 2007

Redesign Mafi^hotz ... :)



După cum vedeţi azi mi-am schimbat designul blogului.
Acesta va rămane până în momentul în care voi trece cu blogul pe domeniu propriu.

Cu ocazia asta a fost adăugată în blogroll-ul meu şi bloggeriţa mea preferată, Ana, pe care probabil o ştiţi deja pentru ca a avut o creştere spectaculoasă de vizitatori/comentarii într-un interval foarte scurt de timp.

Apropo: Cum vi se pare noua temă de blog ? E mai bună sau mai rea decât precedenta ?



12 iunie 2007

Întreabă-l pe Virgil :)



Nihasa are concurenţă :).
S-a lansat "PinkLove.ro - Locul tau de intalnire online !"

   

Primele înregistrări video:

  • Cum pot trece peste o desparţire sentimentală ?
  • Cum îmi dau seama dacă mă înseală ?
  • 5 intrebări cu Virgil
În plus pe www.pinklove.ro Virgil îţi propune un forum fără prejudecăţi, Totul despre sex, despre el şi ea, şi multe alte teme interesante Forum

Virgile treci pe la caserie ! :)



Doi rockeri retardaţi !




Doi rockeri plictisiţi şi-au găsit jucăria ! Extraordinar !
Mă jur că i'aş omorâ pe toţi !

via neuronu

LATER EDIT: Nu mă refer la toţi rockerii, ci doar la o anumită categorie a lor. Fiecare pădure are uscăturiile ei.



Mentalitate românească ...



Articolul acesta îl scriu ca şi un raspuns offtopic la articolul bloggeriţei mele preferate ANA (treci la caserie :D) rerferitor la mentalitatea de genu:"Laso' măh că merge aşa !" a unor elevi/studenţi/etc.

În articolul ei, Ana, s-a referit la faptul că unii se mulţumesc cu note mici la şcoală. Se mulţumesc cât să treacă. Într-adevar e trist. În general dacă îţi doreşti să obţii 5-ul cât să treci clasa ai puţine şanse să obţii chiar şi nota asta. În schimb dacă îţi doreşti un 8-9-10 şi bineînţeles dacă te şi strădui să obţii notele astea atunci ai şansa să iei cel putin un 7-8. Mă rog.

Pe mine mă enervează mai mult mentalitatea de a-ţi dorii să ai atât cât să traieşti bine. Asta mă enervează la culme.

Aţi observat că majoritatea (peste 90%) eleviilor şi studenţiilor din ziua de azi învaţă DOAR şi EXCLUSIV pentru a reuşi să obţină un loc de muncă bine platit etc. ?

Aţi observat că majoritatea elevilor şi studentiilor din ziua de azi nu se gândesc la activităţi extraşcolare care constau în pregătirea lor profesională etc ? Ies din faculate şi au toţi pretenţia să obţină un salar imens şi tot felul de beneficii ! Dacă ii pui să facă ceva nu ştiu nimica majoritatea şi dacă sunt penalizaţi ei dau vina pe şef că el e nesimţit şi etc.

Cunosc astfel de cazuri de la firma părinţilor unde din fericire ai mei nu angajează oameni doar pe baza diplomei de absolvire a unei facultăţi. Candidaţii sunt puşi să treacă anumite probe să zic aşa în care fiecare trebuie să demonstreze că e cel mai bun pentru post-ul respectiv. Şi nu o dată s-a întâmplat să vină studenţi cu nasul pe sus şi cu pretenţii de salar mare când ei sunt total pe din afară.



11 iunie 2007

George W. Bush a rămas fără ceas !



“Presedintele american George W. Bush a ramas fara ceas, in numai cateva secunde, in timpul unei bai de multime facute duminica in Albania, in localitea Fushe Kruje..” - o stire ca asta te face automat sa te gandesti la un furt, insa nici vorba de asa ceva. Ceasul a fost pierdut si recuperat de un bodyguard.

via fulgerica.com



Castigatorii MTV DJ Awards



1. Productia anului: Suie Paparude - „Armada verbala”
2. VJ-ul anului: Dreamrec
3. Cel mai bun debutant: Andy
4. Cel mai bun website: clubbingmag.ro
5. Cea mai rapida ascensiune: Raresh
6. Cel mai bun eveniment DJ: Fatboy Slim @ Ultima Playa
7. Evenimentul anului: George Michael @ „Lia Manoliu”
8. Cel mai bun club din Bucuresti: Bamboo
9. Cel mai bun club din tara (fara Bucuresti): Obsession (Cluj)
10. Mixul anului: Optik @ Liberty Parade
12. Mixul international al anului in Romania: Tiesto @ Sala Polivalenta
13. Cel mai bun screach: Freaka (Parazitii)
14. Cea mai buna marca de petrecere: Ministry of Sound
15. Best Club Design: Theater - Brasov
16. Piesa anului: Fedde le Grand - „Put Your Hands Up For Detroit”
17. Cel mai bun DJ: Optik



10 iunie 2007

Late Night Alumni - Empty Streets



Late Night Alumni - Empty Streets (seamus haji & paul emmanuel remix)
O piesa super. Merita sa o ascultati (reascultati).

via fulgerica.com



5 iunie 2007

Agloco - Download the ViewBar !




ViewBar-ul Agloco a fost lansat ! Cel putin la mine in cont se poate face download.

In imaginea de mai sus puteti observa cum arata ViewBar-ul. Arata destul de bine. Nu ocupa mult spatiu si nici resurse.


Cam asa arata situatia mea deocamdata. Sunt mebru de vreo saptamana cred. Sper sa creasca cat mai repede si mai mult ca sa il ajung pe John Chow :)

Daca nu ai intrat inca in sistem ... nu e prea tarziu. E loc pentru toata lumea.

Pentru o prezentare - Click aici
Pentru inscriere - Click aici



1 iunie 2007

Neogen si-a luat Hummer pentru angajati



Neogen, "monstrul" internetului romanesc :), a cumparat o masina-monstru pentru angajatii sai. In fiecare vineri in urma votului colegilor se desemneaza cel mai „tare" angajat - care va primi cheile Hummer-ului special achizitionat in acest sens. Si timp de o saptamana, face ce vrea cu el.


Click pe poze pentru a le mari.

„Misiunea Neogen este sa-si faca fericiti cei peste 1,5 milioane de utilizatori (la care se vor adauga si cei peste 300.000 inregistrati pe site-ul colegi.ro, proaspat achizitionat). Pentru asta avem nevoie de programatori fericiti care sa dezvolte produsele", sustine Calin Fusu, directorul general al Neogen. „In plus, in conditiile in care concurenta dintre firme pentru programatori buni este acerba, avantajele oferite de angajator nu trebuie sa se limiteze doar la salarii", precizeaza acesta.

(Fusu conduce in prezent un Renault Megane, o masina mult mai ieftina decat cea oferita angajatilor:), in ciuda faptului ca se numara printre fondatorii si actionarii Neogen.:)

    Alte facilitati oferite de companie sunt:
  • plata abonamentului la Internet la domiciliul angajatului;
  • plata abonamentului pentru activitati sportive: sala/inot/alte activitati sportive;
  • participarea la doua team-buildinguri pe an unde se aduna angajatii din cele 4 tari unde este prezent Neogen;
  • in sediul principal de la Targu Mures, unde lucreaza cea mai mare parte a angajatilor, acestia au la dispozitie o sala de proiectie a filmelor si o masa de ping-pong unde se pot destinde.
  • inscrierea in echipa de fotbal Neogen, care a fost de fiecare data clasata in primii trei in cadrul "IT Soccer League"
Neogen are peste 1,5 milioane de utilizatori inregistrati in Romania si peste 550,000 in Bulgaria si Serbia. Informatii direct de la sursa: Neogen Blog!

via Neogen